megbízhatóság, minőség felsőfokon

Szervíz

Szezonvégi csónakmotor szerviz lehetőségek:

Lassan véget ér a hajózási szezon, használj ki a tél adta lehetőséget arra, hogy a csónakmotorját felkészítse a tavaszi indulásra, ne a vízre tételkor szembesüljön azokkal a nem várt problémákkal amik  bosszúságot okozhatnak és már meg kellet volna javítania.

Hozza be hozzánk csónakmotorját átvizsgálására javítására szervízelésére, hogy a tavaszi szezonkezdésre csónakmotorja megfelelő műszaki állapotban legyen.

A hajóbázis Kft minden típusú 2 és 4 ütemű külső csónakmotor javításával szervizelésével foglalkozik, belmotorok javítására szervizelésére nincs lehetőség.

Cégünk az alábbi javítási és szerviz lehetőségeket kínálja az ügyfeleink részére:

Téliesítés

Csizma javítások, szimeringek cseréje, kúpkerekek és csapágyak cseréje.

Hűtési rendszer javítása, vízkerék csere, termosztát cseréje, nyomástartó szelepek cseréje.

Időszakos szerviz, olajcsere és olajszűrő cseréje.

Karburátorok, injektorok és egyéb alkatrészek egyedülálló ultrahangos technológiával történő tisztítása.

Motorral kapcsolatos javítás, felújítás, szelepbeállítás, hengerfej felújítás, kompresszió mérés.

Elektromos alkatrészek javítása és cseréje.

 

Érdeklődni a szervizzel kapcsolatban a 06209744588-as telefonszámon.

 

Honda csónakmotor

Honda csónakmotorok teljes választékát 2.3 Le-től 250 Le-ig szervizeljük, mind garanciális meghibásodásról vagy az időszakos szervizről legyen szó.

Honda csónakmotorok garanciális időn belüli meghibásodás esetén kérjük a terméket kivizsgálás, hiba megállapítás céljából a szak szervizbe szállítani, ha ez nem áll módjába vagy a meghibásodott termék nem szállítható abban az esetben a kiszállási díjat a megrendelő köteles megtéríteni.

A Honda csónakmotorok garancián túli vagy időszakos szervizelését kiszállással is el tudjuk végezni, amennyiben az elvégzendő munka ezt lehetővé teszi.

A helyszínen kért szerelést, alkatrész beépítést vagy időszakos szervizt térítés azaz kiszállási díj ellenében tudjuk elvégezni ennek díjáról érdeklődjön az elérhetőségeinken.

 


 

Honda csónakmotor alkatrészek, kiegészítők, felszerelések

Rövid határidővel vállaljuk gyári Honda alkatrészek, felszerelések beszerzését, javítását, beépítését cseréjét.

A megrendelt alkatrészeket tartozékokat a megrendelő kívánsága szerint postai úton kiszállítjuk

A Honda alkatrészek felszerelések megrendeléséhez szükség van a pontos motor típusára és vázszámára a későbbi problémák elkerülése végett, a rosszul megadott vagy nem megadott adatok alapján tévesen megrendelt alkatrészt nem áll módunkba kicserélni.
 

Solas hajócsavarok Honda csónakmotorokhoz

A Honda csónakmotorok minden típusához kínálunk gyári Honda és Solas hajócsavarokat, amelyek kiválasztásához megfelelő szakmai segítséget nyújtunk Önnek.

A hajócsavarokat kérésre postai úton utánvéttel el tudjuk küldeni a megrendelőnek.

 

A Honda csónakmotor alkatrészekkel, felszerelésekkel kapcsolatban információt kérhet az info@hondacsonakmotor.hu email címen vagy a +3620 9744 588-as telefonszámon

Telefon: +36 20-97-44-588
6000 Kecskemét, Mester u. 2.