megbízhatóság, minőség felsőfokon

Honda kiegészítők, felszerelések, tartozékok

Szabvány kellékek

Vezérlőegységek, műszer szettek, kiegészítők
Minden Honda csónakmotor rendelkezik azokkal a sztenderd tartozékokkal, amelyek ahhoz kellenek, hogy minél gyorsabban és könnyebben használatba vehetőek legyenek. Azonban a magasabb kategóriájú csónakmotorok (BF75-BF225) esetében lehetősége van a személyre szabott kiegészítők, kellékek kiválasztására a hajócsavartól a távvezérlőkig. Minden hivatalos Honda Marine kereskedő készséggel áll rendelkezésére, hogy egyedi igényeinek megfelelő kiegészítőkkel, kellékkel lássa el csónakmotorját.

Terméklista letöltése (PDF: szabvany_kellekek2012) >

 

Mérőműszerek, műszercsaládok

A Honda egyidejűleg ajánl analóg és digitális kijelzőket a megbízhatóság és a tartósság jegyében, a valóban élvezhető, egyszerű és könnyed hajózáshoz.

Analóg kijelzők
A Honda által kínált kétféle, Deluxe és Advantage, analóg műszerek nagyon közkedveltek, hiszen egyszerre megbízhatóak, tartósak. Nagy precizitással fejlesztették ki őket, hogy a legkényelmesebb hajózást biztosítsák. A műszerek között találunk sebességmérőt, fordulatszámmérőt, dőlésszög mérőt, voltmérőt és üzemóra-számlálót. A megbízhatóság további növelésének érdekében a Honda kifejlesztette a páramentes műszereket.

Digitális kijelzők
Egyszerűsítse le műszerfalát a Honda által kínált digitális kijelzőkkel, amelyek egyszerre 16 féle nélkülözhetetlen információt tartalmaznak. A digitális fordulatszámmérő minden információt közöl a motor működésével kapcsolatban, mint például az olajnyomás vagy túlmelegedés, a sebességmérő pedig mindent, ami összefüggésben van a sebességgel és az üzemanyaggal.

Terméklista letöltése (PDF: meromuszerek2012) >


Távvezérlők

A Honda által kínált távvezérlők felülmúlhatatlanok a piacon. A távvezérlőknek köszönhetően hajóját mindig biztonságosan tudja üzemeltetni. Válasszon kínálatunkból és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet.

Terméklista letöltése (PDF: tavvezerlok2012) >


Propellerek, hajócsavarok

Figyelem!
A BF5-ös csónakmotor propellermérete(58130-ZV1-841ZB) eltér a katalógusban jelzettektől! A helyes méret: 7-7/8 x 7-1/2.
Kérjük, megrendelésnél vegyék figyelembe a változást!

Kulcsfontosságú a megfelelő hajócsavar kiválasztása, ahhoz, hogy a hajónk teljesítményét maximalizálni tudjuk. A megfelelő propeller kiválasztásánál több tényezőt is mindenképpen figyelembe kell venni, mint pl. hajózás célja (horgászat, vízisíelés stb.), a hajótest mérete és súlya, a motor teljesítménye, utasok száma. A Honda széles körben kínál 3, ill. 4 lapátos hajócsavarokat rozsdamentes acélból vagy alumíniumból. Minden hivatalos Honda Marine kereskedő készséggel tud segíteni a megfelelő propeller kiválasztásban, tanácsokkal tudja ellátni, az optimális átmérőt, a csiga anyagát ill., a lapátok számát illetően.

Terméklista letöltése (PDF: propellerek2012) >


Kábelek, bovdenek

A Honda teljes palettában kínál prémium kategóriájú kábeleket a normál és fordított forgásirányú motor működtetéséhez, és a gyorsításhoz, a minél egyszerűbb használat és a távvezérlő hatékony működésének érdekében. Ezeket a vezetékeket a Honda csónakmotorjaihoz fejlesztették ki és megfelelnek bármely hajótesthez 6 lábtól 40 lábig. A HI-LEX vezetékek, a legjobbak a piacon, és mindemellett biztosítják a könnyű és egyszerű használatot.

Terméklista letöltése (PDF: kabelek_bowdenek2012) >


Védőburkolatok és lopásgátlók

Minden csónakmotorunkhoz elérhető a motortakaró és a távvezérlő ponyva, mindegyik 100% időjárásálló, és megvédi a motort szállítás közben. A ponyvák megóvják motorját a tárolás közben belekerülő portól is.

Csónakmotor és távvezérlő ponyvák
Mindegyik takaróponyva kellemes tapintású anyagból készül, amely ennek ellenére nagyon strapabíró, könnyű, szakadásmentes, UV szűrős, véd a fakulás, rozsdásodás, a nap okozta egyéb hatásoktól és állja az időjárás viszontagságait. A takaróponyva két részből áll, az egyik magát a motorházat a másik pedig a tribet védi. A távvezérlő ponyva szintén UV szűrős és 100% vízhatlan.

Újdonság! Honda csónakmotor riasztó!
Ez egy beépíthető, a távvezérlő által szabályozott vízhatlan lopás gátló. Abban a pillanatban, amikor a rendszer gyanút észlel, azonnal riaszt, és minden fényt bekapcsol a hajón.

Easy-click hajózár
A Honda által kifejlesztett Easy-click biztonsági hajózár a legjobb módja, hogy megóvja hajóját. Továbbá nagyon könnyen és gyorsan felszerelhető.

Terméklista letöltése (PDF: vedoburkolatok_lopasgatlok2012) >


Üzemanyag rendszerek

Különböző méretű tankokkal rendelkezünk 12 litertől 25 literig, azonban mindegyik tankunk beépített üzemanyagszint jelzővel rendelkezik, hogy mindig lássa, mennyi üzemanyag maradt benne. A tartály füle minden esetben középen helyezkedik el, és ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon könnyen hordozható.

Víz- és üzemanyag elválasztó rendszerek
A Honda egy teljes víz- és üzemanyag elválasztó rendszerrel szereli csónakmotorjait, amely hatékonyan eltávolítja a piszkot, a vizet, és minden egyéb idegen anyagot, hogy megvédje motorját.

Terméklista letöltése (PDF: uzemanyag_rendszerek2012) >


Karbantartási kellékek

Amennyiben eredeti Honda szerviz kiegészítőket vásárol biztos lehet benne, hogy:

  • megvédi és megnöveli motorja élettartamát
  • a lehető legjobb szervizhátteret kapja

Továbbá a Honda nagyon sokféle kenőolajat ajánl motorjaihoz, melyekkel:

  • megóvhatja motorját a korróziótól
  • csökkentheti a kopást és a súrlódást
  • tisztántarthatja csónakmotorját
  • fenntarthatja a motor hőegyensúlyát

Terméklista letöltése (PDF: karbantartasi_rendszerek2012) >


Elektronika

Egyéb elektronikai kiegészítők, úgy mint gyújtás kapcsolók, kábelek, illetve akkumulátorok, melyek speciális igények esetén is maximálisa biztosítják a motorok megfelelő működését.

Terméklista letöltése (PDF: elektronika2012) >


Telefon: +36 20-97-44-588
6000 Kecskemét, Mester u. 2.