megbízhatóság, minőség felsőfokon

Hordozató generátorok

ÁRAM MINDENHOL!

Annak ellenére, hogy kicsik, könnyűek és könnyen szállíthatóak a Honda hordozható generátorok nagy teljesítménnyel rendelkeznek.

Annak ellenére, hogy kicsik, könnyűek és könnyen szállíthatóak a Honda hordozható generátorok nagy teljesítménnyel rendelkeznek. Az EU generátorok, a Honda által kifejlesztett inverter technológiával működnek, és teljesítményük eléri a 2000 W-t (EU20i generátor). Azonban nem csak ezért hozta létre a Honda ezeket a termékeket, hanem azért is, hogy a hajósok igényeit is kielégítse és nyugodt, kellemes hajózást biztosítson.

Az inverter technológián kívül az EcoThrottle rendszer is megtalálható ezekben az áramfejlesztőkben, amely biztosítja, hogy terheléstől függően változzon a motor fordulatszáma, mely optimalizálja az üzemanyag felhasználást, és csökkenti a motor hangját. (89 dBA) A még nagyobb teljesítmény elérése érdekében az EU10i és az EU20i generátorok párhuzamosan összeköthetők, ezáltal elérik a 4000W teljesítményt.EX7 hordozható generátor

EX7 hordozható generátor

Az EX7-es generátor éppannyira megbízható és rugalmas, mint a nagyobb testvérei az EU családból. Kidolgozásának köszönhetően kategóriájának legkisebb és legkönnyebb áramfejlesztője. Ezen tulajdonságainak köszönhetően a legkülönbözőbb helyeken is könnyen használható, például lakókocsik, vízi járművek áramellátására és egyéb, nem hétköznapi célokra.
a teljes adatlap megtekintése >>>
EU10 hordozható generátor

EU10 hordozható generátor

Eddig a generátorokat nehezen lehetett szállítani, zajosak voltak és nem utolsó sorban kellemetlen szagokat bocsátottak ki. Az EU 10-es áramfejlesztővel mindezek a zavaró dolgok feledésbe merülhetnek. Kisméretű, könnyen szállítható, rendkívül csendes és megbízható, ahogyan azt egy igazi Honda terméktől elvárjuk. Az általa leadott 1000W ideálissá teszi olyan felhasználók számára, akik állandó mozgásban vannak, ezért a legkülönfélébb helyeken van szükségük áramra.
a teljes adatlap megtekintése >>>
EU20 hordozható generátor

EU20 hordozható generátor

Az EU 10 sikerén felbuzdulva a Honda megalkotta az EU 20-as generátorát, azzal a céllal, hogy szélesebb körben tudja kiszolgálni azon vásárlóit, akinek egy rendkívül csendes, környezetbarát, megbízható és rendkívül stabil áramot szolgáltató áramfejlesztőre van szükségük. Külön ki kell emelnünk a gazdaságosságot is, melyet az EcoThrottle, vagyis az automata gázadagolás teszi lehetővé.
a teljes adatlap megtekintése >>>

Telefon: +36 20-97-44-588
6000 Kecskemét, Mester u. 2.